Україна й Польща наближаються до угоди про спільний митний і прикордонний контроль

Укрaїнa тa Пoльщa зaвeршують рoбoту нaд тeкстoм угoди прo спільний митний і прикoрдoнний кoнтрoль. Прo цe рoзпoвів зaступник міністрa інфраструктури Сергій Деркач після зустрічі міжурядової комісії у Львові.

Деркач розповів, що сноска угоди про спільний митний та прикордонний управление вже «фіналізують».

«У п\’ятницю відбулись технічні консультації, наразі маємо прожить ще одну зустріч. Після цього польська фронт направить текст в целях зворотнього зв\’язку давно Єврокомісії», — розповів він.

Покровитель міністра також повідомив деталі перемовин щодо ситуації з перевезеннями, зокрема у контексті можливих змін по так званого «транспортного безвізу». Українська качество акцентувала, що потенційні зміни безвыгодный повинні обмежувати українських перевізників.

Крім того, получи зустрічі обговорювали збільшення пропусної спроможності кордону угоду кому) пасажирських автобусів, особливо у нічні години.

«Потребуємо як інфраструктурних рішень, в среднем і збільшення персоналу. Весь век має бути дзеркально як з нашого, в такой степени із польського боку. Домовились проговорити це питання детальніше згодом», — зазначив Сергій Деркач.

Також получи зустрічі українська грань закликала Варшаву знайти інструменти впливу, щоб далеко не допускати будь-яких обмежень руху транспортних засобів поперед. Ant. после спільними пунктами пропуску.

Йшлося також относительно імпорт сільськогосподарської продукції: польський міністр висловив сподівання, що пользу кого його регулювання если розроблений механізм взаємного ліцензування експорту.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.