Buick показав недорогий преміальний електрокар Electra L

General Motors привeзли нa aвтoшoу в Пeкіні нoвий Buick Electra L. Прeміaльний eлeктрoмoбіль нeвдoвзі нaдійдe у вирoбництвo в Китaї. Прo ньoгo рoзпoвіли нa сaйті Carscoops.

Електромобіль Buick http://www.massandra.net.ua/shtani-dlya-vijskovih-ta-turistiv Electra L — розкішна манекенщица Е-класу з елегантним обтічним дизайном. Презентували седан і універсал підвищеної прохідності LT зі збільшеним кліренсом та пластиковим обвісом.

Обидва варіанти Buick Electra L сягають 5 м у довжину по (по грибы) колісної бази в 3 м. У них довгий одежда, виражений «ніс», аркоподібний дах та стильні тоненькі фари й ліхтарі з діодною оптикою.

Салончик Buick Electra L оздоблено штучною замшею, отриманою шляхом вторинної переробки. Нате передній панелі встановлено титанический дисплей. У салоні чотири окремих крісла, розділених високими консолями. Цікаво, що у задніх пасажирів є спеціальна ніша во (избежание чайного набору.

Новий Buick Electra L збудований для платформі GM Ultium та оснащений 347-сильним електромотором держи задній вісі. Заявлений пустяков) ходу складає 700 км. Універсал Electra LT має пневмопідвіску, яка дає змогу збільшити кліренс сверху 40 мм.

Ціна автомобиль поки не оголошена, проте вона если відносно невисокою, адже електромобілі лінійки Buick Electra дешевші вслед преміальні моделі інших брендів і коштують від $30 000.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.