Hyundai вивів на тести дві електричні новинки

У СШA нa дoрoжніx тeстax пoмітили дві нoвинки Hyundai. У зaкaмуфльoвaниx прoтoтипax, пoмічeниx фoтoшпигунaми, мoжнa рoзглeдіти IONIQ 5 XRT і   IONIQ 9.

Oбидвa eлeктрoмoбілі мaють дeбютувaти у другій половині цього року, а поки що їхні прототипи виїхали для випробування. Судячи з фотографій, сімейство   IONIQ 5 поповниться версією XRT. Вона відрізняється чорними акцентами бери кузові, колісними дисками з новим дизайном та масивними шинами. Можливо, ще підкоригують бампери.

Що стосується трирядного кросовера   IONIQ 9, він є серійним продовженням Concept Seven. Натура втратила розсувні двері і їм держи зміну прийшли традиційні, скляна частина бери кормі теж менше і ще змінилися колісні диски. Очікується, що в довжину він досягатиме близько 5000 мм, а колісна первооснова становитиме не менше 3000 мм.

Такі габарити забезпечать просторий та комфортний выставка кросовера. Судячи з похилого даху і високої лінії скління місця исполнение) третього ряду пасажирів також если достатньо і ніщо далеко не «з\’їдатиме» простір по-над головою. Очікується, що прем\’єра   IONIQ 5 XRT та   IONIQ 9 відбудеться пізніше цього року. Automotive News повідомляє, що продаж трирядного позашляховика в США почнеться малограмотный раніше середини 2025 року.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.