Презентовано новий Haval Jolion 2024

У Нoвій Зeлaндії прeдстaвили нoвий Haval Jolion. Бюджeтний кoмпaктний крoсoвeр прoйшoв пoвтoрнe oнoвлeння nf нaдxoдить у прoдaж зa цінoю від 21 000 дo 24 600 дoлaрів. Ради це повідомляється получай офіційному сайті Great Wall.

Нова Зеландія стала першим ринком пользу кого експортної версії Haval Jolion 2024. Невдовзі його також запропонують у Австралії, Парок і Латинській Америці, а потім він може з\’явитися і в інших країнах.

Кросовер Haval Jolion пройшов досить суттєвий фейсліфтинг. Його решітка радіатора стала меншою, фари — тоншими, а ліхтарі з\’єднали діодною смугою. Також замінені бампери та двері багажника.

Розміри Haval Jolion 2024:

  • довжина — 4470 мм;
  • широта — 1898 мм;
  • висота — 1625 мм;
  • колісна хранилище — 2700 мм.

Выставка Haval Jolion безлюдный (=малолюдный) зазнав змін. В (авто)машина ступінчаста передня плита, цифровий щиток приладів і 10,25-дюймовий тачскрин. Базова комплектація експортної моделі включає клімат-управление, адаптивний круїз-управление, системи розпізнавання знаків, автоматичного гальмування, контролю смуги руху та «сліпих» зон. У топовій версії додали панорамний дах, камери кругового огляду, проєкцію получай лобове скло та підігрів сидінь.

Новий Haval Jolion 2024 дебютував у гібридній версії з 1,5-літровою турбочетвіркою та електромотором, які за один прием видають 190 к.с. і 375 Нм.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.