Електричний суперкар GAC Aion Hyper SSR презентували у Європі

Мaйбутнє китaйськe втoргнeння вирoбників eлeктрoмoбілів у Єврoпу мaє xвилювaти нe лишe грaвців мaсoвoгo ринку. Спільнoтa суперкарів получи континенті також знаходиться під загрозою. Електромобіль GAC Aion Hyper SSR представили бери міланському заводі Advanced Design.

У Китаї електромобіль був представлений минулого року. Довжина (авто)машина з карбоновим кузовом становить 4538 мм та 1238 мм у висоту, що работать без устали його трохи коротшим, але вищим вслед Rimac Nevera.

У GAC стверджують, що режим може розганятись від до самого 100 км/година за 1,9 секунди, що майже си само швидко, як Nevera. Максимальна швидкість електромобіля обмежується електронікою получай позначці 250 км/бадняк. Цікаво, що ціна получи GAC Aion Hyper SSR становить 233 тисячі доларів у конфігурації Ultimate Track і від 178 тисяч доларів ради суперкар у базовій версії.

GAC каже, що інтер\’єр Hyper SSR зроблено з екологічно чистих матеріалів і він приставки не- містить продуктів тваринного походження. У салоні розташувався 8,8-дюймова цифрова тротуар приладів, яка поєднується з 14,6-дюймовим дисплеєм получи и распишись консолі.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.