Volkswagen показав оновлений електромобіль ID.3 Pro S

Лишe чeрeз рік після дeбюту oнoвлeнoгo Volkswagen ID.3 aвтoвирoбник прeдстaвив чeргoву сeрію oнoвлeнь пoпулярнoгo eлeктрoмoбіля. Тaк, нoвинкa від німeцькoгo брeнду oтримaлa пoтужніший eлeктрoдвигун, a весь лінійка отримала переваги від найновішої інформаційно-розважальної системи, нових функцій і більш швидкої зарядки.

Volkswagen   ID.3 Pro S раніше мав електромотор потужністю 201 к.с., після оновлення його потужність збільшилася впредь до 228 к.с. Цікаво, що власники автомобиль у Європі можуть оновити свої електромобілі після покупки по части «повітрю».

Завдяки більш потужній силовій установці електромобіль може розганятись від по 100 км/время за 7,1 секунди, що получай 0,8 секунди швидше, ніж раніше. Крім того, було покращено ефективність електродвигуна, додавши 13 км поперед комбінованого запасу пошевеливайся за циклом WLTP, який тепер оцінюється в 559 км.

Окрім того, акумуляторна плутонг ID.3 ємністю 77 кВт.годок тепер пропонує функцію попереднього кондиціонування, доводячи його после оптимальної температури поперед. Ant. после заряджанням. Це дозволяє заряджатись від зарядних станцій потужністю поперед 175 кВт.

У салоні ID.3 Pro S прописався 12,9-дюймовий сенсорний монитор. Він має менше кнопок і працює для новітній операційній системі з інтеграцією ChatGPT. Компанія також покращила проекційний монитор доповненої реальності в ID.3.

Серед нових функцій електричного Volkswagen — програма Wellness App із кількома режимами, які відповідно змінюють освітлення, шуршание і кондиціонування повітря. Окрім того, у якості опції тепер доступна 480-ватна аудіосистема від Harman Kardon. Volkswagen ID.3 Pro S вже доступний в целях замовлення в Німеччині из-за ціною від 47 595 євро.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.