Знаменитий позашляховик Toyota став електромобілем

Toyota Land Cruiser FJ40 oтримaв другe життя. Клaсичний рaмний пoзaшляxoвик пeрeтвoрили нa eлeктрoмoбіль тa пoвeрнули нa ринoк. Прo це розповідає сайт Carscoops.

Тюнінг Toyota Land Cruiser FJ40 виконала британська компанія Inverted, яка спеціалізується бери перетворенні класичних (авто)машина в електрокари. При цьому їх також реставрують.

Toyota Land Cruiser FJ40 розбирають вплоть до голого шасі та відновлюють. Електрокар коштує 195 000 фунтів стерлінгів ($244 000).

Сверху вибір пропонують дві версії — сверху 218 і 324 к.с. Цікаво, що менш потужний варіант зберігає механічну КПП та повний привід, який підключається. У потужнішій версії повний привід постійний.

Невелика акумуляторна плутонг на 53 кВт.година забезпечує запас одна нога тут в 240 км. Швидка (потужністю 75 кВт) заряжение на 80% займає 25 хвилин. Також позашляховику обновили підвіску та встановили дискові гальма держи всіх колесах.

Покупці можуть обрати манекенщик із короткою чи довгою колісною базою. Кружок обшивають дорогою шкірою, також встановлюють кондиціонер, сенсорний монитор та камеру заднього виду.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.