Правила поведінки вагітної за кермом: на що варто звернути особливу увагу?

Яких правил слід дотримуватися вагітної жінки за кермом?

Правила поведінки вагітної за кермом: на що варто звернути особливу увагу?

  1. Спочатку необхідно правильно розташувати крісло. Ваш живіт буде постійно збільшуватися, тому крісло водія повинно регулярно відсуватися.

Орієнтуйтеся на те, що відстань від рульового колеса і до живота має дорівнювати десяти-п’ятнадцяти сантиметрам. Але пам’ятайте, що оглядовість не повинна погіршуватися.

  1. Не забувайте про ремені безпеки. Він не повинен сильно стягувати вас, але не повинен вільно висіти. Коли ви пристебуватимете ремінь, розташуєте одну частину внизу живота, а іншу — під грудьми.
  2. Пам’ятайте і про масажні накидки, розташовані на сидіннях (дерев’яні кульки, наприклад). Вони особливо допоможуть вам при дальній поїздці, адже вони допоможуть зняти напругу зі спини. Щоб не втомлюватися, можна просто покласти під спину м’яку подушку.
  3. Для подорожей краще вибирати спокійний час доби. Слід уникати пробок та поїздок у годину пік (а особливо головними вулицями). Краще не сідати за кермо в погану погоду, так що, якщо є можливість, відклади поїздку.
  4. Постійно дослухайтеся до відчуттів. Якщо ви відчуваєте, що втомилися, обов’язково відпочиньте. Беріть із собою в дорогу трохи їжі, не забудьте про аптечку.

Пам’ятайте, що під час вагітності може бути реакція повільніша, концентрація та увага можуть падати. Це може не тільки до небезпеки здоров’я та життя, але й може очікувати оплата штрафу онлайн.

Якщо у вас немає настрою, і ви не можете змусити себе поїхати кудись, залишайтеся вдома. Ніяка поїздка не може бути важливішою за ваше здоров’я і, звичайно ж, здоров’я вашої дитини.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.